Hoi , wij zijn de zusjes Anique & Jeannette! 

Wij heten je van harte welkom in onze (webshop) winkel ZUSS ENZO aan de markt 10 in Deurne. 

Met veel zorg en liefde selecteren wij steeds de mooiste items voor onze winkel. Wij houden van mooie natuurlijke stoffen, mooie structuren, harmonische kleuren en tijdloze creaties. Natuurlijk ontbreken de nieuwste trends niet voor dat beetje extra flair. 

De collecties zijn geschikt voor alle leeftijden, het komt vooral neer op de juiste styling zodat jouw outfit precies bij jou past als persoon. 

Wij helpen je graag met een persoonlijk styling advies, van XXS tot XXL, we houden rekening met jou als persoon. Jij mag gewoon jij zijn!  Natuurlijk proberen we met ons advies je een beetje uit je comfortzone te halen zonder je ongemakkelijk te laten zijn. 

We willen net een beetje anders dan anders… Daarom hebben we naast een uitgebreide kledingcollectie ook schoenen, tassen & andere accessoires. Ook kun je bij ons terecht voor verrassend leuke cadeautjes. Gewoon om iemand blij te maken.

Laat je verrassen door de ongedwongen, huiselijke sfeer. Natuurlijk mag een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie niet ontbreken!

Niet alleen in onze winkel staan we graag voor je klaar! Ook via onze webshop doen we er alles aan om je een fijne shopervaring te geven! Schroom niet ons even te bellen als je vragen hebt, wij helpen je natuurlijk graag waar mogelijk.