Persoonlijke aandacht tot aan jouw voordeur!

Onze deuren blijven helaas nog even gesloten. Desondanks willen wij je als klant nog steeds de persoonlijk aandacht geven, die je van ons gewend bent. We moeten alleen een beetje creatief worden. Dat moet lukken toch? Wij staan natuurlijk voor je klaar! 

HOE KUN JE ONS BEREIKEN?

M : info@zussenzo.nl

T : 0493-744144

Anique            06-21393237

Jeannette       06-21393236

Ook kun je ons ook bereiken via facebook of instagram /zussenzodeurne

WIJ BEZORGEN GRATIS IN DE REGIO DEURNE

In de volgende plaatsen rondom de gemeente Deurne bezorgen wij tijdens de “lock-down” gratis:

Asten – Bakel – De Mortel – Deurne – Gemert -De Rips – Griendtsveen – Helenaveen – Helmond – Liessel – Milheeze – Vlierden – IJsselsteyn

U kiest dan bij levering via de webshop voor de optie AFHALEN.

Wij nemen dan contact met u op voor een passende afspraak! Het kan ook zo zijn dat wij met een afhaalafspraak maken om het pakketje af te halen bij een pakket pick-up punt. Voor 15.00 uur besteld dan wordt uw pakketje zo mogelijk na 16.00 u bezorgd.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PAS TAS AAN

In de bovengenoemde plaatsen kun je ook gebruik maken van onze Pas-Tas service. In plaats van gericht een artikel in onze webshop te bestellen, neem je per telefoon (0493-744144) of email (info@zussenzo.nl) contact met ons en wij bespreken je wensen. Wij stellen op basis van deze wensen een Pas-Tas samen die wij geheel vrijblijvend bij je thuisbezorgen. 

De artikelen in deze tas mag je thuis lekker passen. 

We houden contact en halen de items die niet naar wens zijn het einde van de volgende dag weer bij je op.

ETALAGE WINKELEN

Wekelijks passen wij onze etalage aan. Ben je niet van het online winkelen, kijk dan met regelmaat even in onze etalage voor inspiratie en leuke kleding. Zie je iets moois? Bel, app of mail ons dan even, zo mogelijk met een foto van wat je hebt gezien. In de etalage liggen blaadjes waarop het artikel, de prijs en de beschikbare maten vermeld staan. Zo kunt u direct zien of het artikel nog niet de gewenste maat beschikbaar is.

MOEITE MET ONLINE BESTELLEN, WIJ HELPEN U GRAAG

Ben je niet van het online bestellen, dat kan natuurlijk ook. In deze lock-down is dat heel vervelend, aangezien je dan nergens terecht kunt. 

Wij helpen je graag verder aan het gewenste artikel, neem dan gewoon even contact met ons op via telefoon 0493-744144 of email info@zussenzo.nl. Wij kunnen dan voor je een bestelling ingeven en een betaalverzoekje sturen of een andere mogelijkheid overeenkomen. Hoe dan ook, we komen er samen zeker uit.

LIVE SHOPPEN VANAF DE BANK, VIA FACETIME OF VIDEO BELLEN

Mocht je het fijn vinden, kunnen we ook een face time afspraak met je maken en je op deze manier adviseren. Een leuke manier om in deze tijd van isolement even contact te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties die binnenkomen. 

Mocht je nog andere vragen en/ of tips hebben, blijf vooral in contact met ons!

Lieve groetjes,

Jeannette & Anique